Wednesday, 11 May 2016

Filled Under:

AWAS! PERKARA YANGG SELALU KITA BUAT BILA MASUK KE DALAM KERETA..BILA NAMPAK JERR AIR MINIRAL B0TAL TERUS NAK MINUM,,PERSGHH TENG0K APA SUDAH JADI SELALU BUAT PERKARA NIE..JGN TERKEJUT

        AWAS! - Jangan MINUM Air B0t0l Plastik Dalam Kereta Anda Ini Akibatnya…
        TA0TAUAJER - Air dalam b0t0l plastik di dalam kereta anda, sangatlah merbahaya!!!! Dengan cara inilah Sheryl Cr0w mengalami kanser payudara. Dia tampil di acara Ellen Sh0w dan mengatakan perkara yang sama. Perkara ini telah diidentifikasikan sebagai penyebab paling utama pada kanser payudara, terutamanya di Australia.

        D0kt0r berkata : wanita tidak b0leh meminum minuman yang sudah lama berada di dalam kereta. Hawa panas yang memanaskan bahan plastik dalam b0t0l memiliki bahan kimia tertentu yang b0leh menyebabkan kanser payudara.
        Jadi sila berhati-hati dan jangan minum air dalam b0t0l plastik yang sudah ditinggalkan di dalam kereta, dan share perkara ini untuk pengetahuan rakan-rakan anda. Maklumat seperti ini sangatlah kita perlukan dan kita harus berhati-hati, dan mungkin akan menyelamatkan hidup kita.
        Hawa panas dapat menyebabkan t0ksin/racun dari plastikmenjadi b0c0r dan bercampur dengan air dan mereka telah menemukan racun ini pada jaringan payudara. Sebaik mungkin gunakan gelas stainless steel atau b0t0l kaca. Biarlah semua 0rang yang mempunyai isteri atau teman wanita atau anak perempuan mengetahui ini semua.
        Seperti yg kita sedia maklum, di dalam Islam ada menyatakan air terbahagi kpd bbrp bhgn dan salah satunya ialah air musyammas iaitu air yang terdedah kepada matahari sememangnya tidak el0k di minum kerana kebarangkalian blh bertukar kepada racun..
        TA0TAUAJER : Sebarkan untuk kebaikan ahli keluarga dan rakan2 kita yg disayangi.0 comments:

Post a Comment