Friday, 13 May 2016

Filled Under:

Padah Bila Tak Kawal Nafsu!!! Seorang Pengantin Perempuan Ini Berseronok di Malam Pertama dengan Pengapit Yang Disangkakan Suaminya




      Padah Bila Tak Kawal Nafsu, Pengantin Perempuan Ini Tiduri Pengapit Yang Disangkakan Suaminya | Se0rang pengantin perempuan yang mahu menyambut perkahwinannya dengan mengadakan seks pada awal pagi selepas majlis itu berlangsung terkejut apabila menyedari lelaki yang berada di atas katil bukan suaminya tetapi pengapit pengantin lelaki.

        Pengantin perempuan itu yang mahu dikenali sebagai Huang dikatakan pergi ke bilik mandi pada awal pagi selepas malam majlis perkah.

        Dia dengan ser0n0k kembali ke bilik yang disangka biliknya dan mula meraba lelaki berkenaan yang disangkakan suaminya.

        Sebenarnya lelaki itu ialah pengapit suaminya ketika majlis perkahwinan mereka dan dia tidak menyedari bahawa dia sudah mengadakan seks hinggalah sejurus selepas hari mula cerah.

        Semua penghuni rumah berkenaan mengelilinginya dan selepas perbahasan hangat, mereka memutuskan cadar k0t0r keluarga itu tidak b0leh dibasuh secara terbuka dan pengapit terbabit perlu membayar pampasan kepada pengantin baru itu berjumlah 20000 yuan.

        Namun, keputusan itu dibantah 0leh pengapit tersebut yang mendakwa dirinya tidak melakukan sebarang kesalahan dan tidak mempunyai wang untuk diberikan kepada pasangan pengantin itu.

        Pasangan berkenaan kemudian mengheretnya ke balai. Malangnya, pihak p0lis enggan menyiasat kes itu kerana berpendapat apa yang terjadi bukanlah kes r0g0l.

        Kerana kecewa, mereka kemudian memfailkan tuduhan r0g0l terhadap lelaki itu di Mahkamah Rakyat Bandar Nap0. Lebih malang, mahkamah turut men0lak kes itu dengan menyatakan tidak ada keganasan atau paksaan digunakan 0leh pengapit itu.







0 comments:

Post a Comment