Wednesday, 11 May 2016

Filled Under:

D0kt0r PENGSAN Teng0k IBU MAKAN ANAK SENDIRI HIDUP-HIDUP Dalam Wad Bersalin. Dengan Izin Allah, Apa yang Terjadi Lepastu Memang MENGEJUTKAN d0kt0r itu sendiri !        Terkini… PUNCA UTAMA Ibu Cuba Makan Bayinya Yang Baru Lahir TERJAWAB !!! | Se0rang bayi yang baru dilahirkan dilap0r cuba dimakan 0leh ibunya di sebuah h0spital di Guangd0ng, kelmarin. Tindakan pantas jururawat, Liu Tianlun, yang melihat perbuatan wanita itu berjaya menyelamatkan bayi berkenaan.

        Jururawat terbabit yang membuat pemeriksaan biasa ketika itu menjerit apabila melihat wanita berkenaan, Li Zhenghua, 24, menggigit tangan anaknya. Dia cuba membebaskan bayi itu tetapi Li melawan dan enggan melepaskannya.

        D0kt0r akhirnya terpaksa menyuntik wanita terbabit dengan ubat penenang untuk menyelamatkan bayi baru lahir berkenaan daripada terus digigit ibunya.

        Punca sebenar kenapa ibu itu menggigit anaknya itu masih lagi sedang disiasat. Tetapi sumber tidak rasmi menyatakan punca utama kejadian itu adalah disebabkan ibunya itu mengalami tekanan jiwa akibat permasalahan hidupnya yang menghimpit. -AFP


        P.S Sem0ga kita semua dijauhkan dari masalah dunia yang menghimpit.. Harga barang naik, harga petr0l naik, GST lagi.. Ya Allah, buka lah pintu hati pemimpin-pemimpin yang tidak-pernah-hidup-susah itu untuk lebih bertanggungjawab dalam menguruskan negara. Amin.0 comments:

Post a Comment